Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2013 16:40 - Животът е в като драма
Автор: almaperdida1 Категория: Други   
Прочетен: 430 Коментари: 0 Гласове:
0



Много хора сравняват живота с филмите, серизлите и драмите. Но какво всъщност те сравняват? Срваняват своя живот с този на актрьорите във филмите, сериалите и драмите.
Какво всъщност предстввлява драмата ? Драмата е конфликт, изразяващ социални и духовни противоречия и протичащ в драматургическо действие. Свързана е със сценичното изпълнение и с неговите изисквания за време, пространство и театрална техника. Основни видове: трагедия, комедия и сатира. Какво всъщност харесваме в драмите ? Не мога да кажа за другите хора, но за себе си мога да кажа, че харесвам в драмите самото драматично чувство, самата тъга, болка, която сякаш те кара да се замислиш над нещата от живота.
Драмата донякъде представя живота - тази болка, насигурност и цял вихър от чувства ни завладява живота и тои се превръща в драма.
Дори и връзките в живота сякаш са продиктувани от драмата и обратно. Човек среща някой и какво става. Сякаш една драма се разигра пред теб. Първо те завлаяват някакви чувства свързани със симпатия, да ти е добре с другия и докъто се усетиш вече сте заедно и преминавате през изпитанията на живота , но какво става по нататък. В един момент всичко рухва. Дали се карате, дали единият решава да прекрати връзка или самите обстоятелства налагат това. И до къде стигаме ? Стигаме до тама да ни завладеят други чувства. Чувства на тъга, болка, на безразличност и отново моят въпрос - до къде стигаме. Дали стигаме до края на нещата и се извисяваме над драбнавите глупости или се вдетитяваме и просто страдаме. Друг въпрос, който обичам да си задавам как да преодолеем болка, страданието, тъгата и самотата ?
В мен бушуват различни чувства както и различни въпроси за това как да преодолеят нещата и болките в живота. Търся начини да го направя- да преодолея болките и предателствата и да продължа напред с гордо вдигната глава без да се сещам за изминалите болки и страдални спомени. Един от любимите ми отговори е не знам на къде да поема и най - вероятно няма да и да открия просто ще се лутам .



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: almaperdida1
Категория: Други
Прочетен: 61715
Постинги: 49
Коментари: 9
Гласове: 44
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930